Ajankohtaista

🐣 Nyt pyöräytetään arvonta facebookin puolella käyntiin 🐣
Nyt on munat kerätty yhteen koriin ja ne arvotaan jollekin onnekkaalle. 🐣
Arvonta päättyy keskiviikkona ja onnekas voittaja saa noutaa korin torstaina 18.4 🎊

🐣Arvonta on suoritettu ja onnekkaalle on laitettu viestiä🐣

                                                                   

Hieronta

Hieronnasta käytetään usein myös termiä Manuaalinen terapia. Se kattaa hieronnan eri muodot, nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiohoidot. Manuaalisten menetelmien tavoitteena on ensisijaisesti kivun lievittäminen sekä nivelen optimaalisen liikkeen palauttaminen. Manuaalisen terapian tarkoituksena on muun muassa laukaista lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa asiakkaalle hyvän olon tuntemuksia.

Käy hoidossa siihen koulutuksen saaneen henkilön vastaanotolla. Olen koulutukseltani Fysioterapeutti AMK, Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja. Asianmukaisen terveydenhuollon ammattitutkinnon suorittaneet on merkitty terveyden ammattihenkilöstön rekisteriin (JulkiTerhikki). Heidän toimintaansa valvoo Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.
Olen merkittynä rekisteriin.

Ajanvaraus on kanssani  helppoa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, näet helposti vapaana olevat ajat tai perinteisesti puhelimella ja käymällä työhuoneeella. Tullessasi ensimmäistä kertaa asiakkaakseni toivon sinun tutustuvan tähän.