Ajankohtaista

Helppo nojata uuden toimipisteemme luona osoitteessa Vapaudenkatu 1

                                                                   

Hieronta

Hieronnasta käytetään usein myös termiä Manuaalinen terapia. Se kattaa hieronnan eri muodot, nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiohoidot. Manuaalisten menetelmien tavoitteena on ensisijaisesti kivun lievittäminen sekä nivelen optimaalisen liikkeen palauttaminen. Manuaalisen terapian tarkoituksena on muun muassa laukaista lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa ja antaa asiakkaalle hyvän olon tuntemuksia.

Käy hoidossa siihen koulutuksen saaneen henkilön vastaanotolla. Meillä olet hoidossa ammattilaisten kanssa: Fysioterapeutti AMK, Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja. Asianmukaisen terveydenhuollon ammattitutkinnon suorittaneet on merkitty terveyden ammattihenkilöstön rekisteriin (JulkiTerhikki). Heidän toimintaansa valvoo Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.
Olemme merkittynä rekisteriin.

Ajanvaraus on  helppoa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, näet helposti vapaana olevat ajat tai perinteisesti puhelimella ja käymällä työhuoneeella. Tullessasi ensimmäistä kertaa asiakkaaksemme toivomme sinun tutustuvan tähän.