Palvelut

Käytän hoitofilosofiaa, jossa pyrin ymmärtämään rakenteita ja niiden toimintaa vuorovaikutus suhteessa terveyteen. Tutkimusmenetelmiini kuuluu haastattelu, erilaiset testaukset sekä mittaukset ja käsin tehtävä tunnustelututkimus eli palpaatio jokaisen tarpeiden mukaisesti. Pyrin löytämään minkälainen hoito on kullekin asiakkaalle mielekäs ja tarpeenmukainen.
Palvelut hoidoissa:
Hieronta käsittelyt
terapeuttinen tutkiminen ja ohjaus
manuaalinen traktio
terapeuttinen harjoittelu
kylmä / lämpöhoidot
ultraääni =syvälämpö ja TNS sähkö= kipuhoito
Back Doc –selkäpenkki
kotiharjoitteet
Lisäksi erilaisia tehokkaita hieronta hoitoja kuten:
Urheiluhieronta
Perustuu klassiseen hierontaan, jossa hierojan ammattitaito korostuu. Eri urheilulajien

Lojer carpe FX

vaikutus kehoon on tiedostettava sekä hallittava oikeaoppiset tekniikat, jotka ovat tärkeä osa urheiluhierontaa. Urheiluhieronta ehkäisee loukkaantumisriskiä ja soveltuu muillekin kuin urheilijoille.
Jalkaterähieronta
Jalkaterähieronnoilla parannetaan toiminnallisuutta sekä rentoutetaan väsyneitä jalkoja. Jalkaterähieronnassa käydään läpi jalkaterät, nilkat, pohkeiden sekä säärien eri lihaksia.
Päähieronta
Päähieronnassa keskitytään ensisijaisesti hiusten ja päänahan alueisiin sekä käsitellään myös yläselän, hartioiden ja kasvojen alueita, muun muassa korvat. Hoidossa hierotaan sarjoilla erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään päänahkaa erittäin tehokkaasti.
Mobilisointi
Mobilisointi on terapiamuoto, jossa puututaan nivelten ja niitä ympäröivien pehmeiden

Manuthera

kudosten toimintahäiriöön. Hierontamuodolla yritetään lisätä ja edesauttaa nivelten liikkumista samalla ehkäisten jäykistymisten syntymistä. Manipulaatiohoidon tavoitteena on lisätä nivelen liikkuvuutta ja sen avulla laukaista kiputiloja. Manipulaatiota voidaan toteuttaa monilla eri tekniikoilla.
Trigger-hoidot
Trigger-hoidolla pyritään hoitamaan lihakseen tai sen kalvoille muodostuvaa säteilevää kipupistettä. Kipupisteen säteily voi tuntua kaukanakin itse trigger-pisteestä. Kipupisteet aiheuttavat monesti lihasheikkoutta ja unettomuutta. Trigger-hoidossa kipupisteet pyritään ”sulattamaan” painamalla niitä tarkasti ja tehokkaasti, siirtymään hetkeksi toiselle alueelle ja sieltä takaisin trigger-pisteeseen
Back Doc –selkäpenkki
Back Doc –selkäpenkki on hoitolaite, joka on suunniteltu selän, niskan ja hartioiden

Bacdoc

kipujen sekä nivelkipujen lievitykseen ja ennaltaehkäisyyn. Sen vaikutus perustuu maan vetovoiman hyväksikäyttöön kallistuksessa, jolloin selkäranka venyy hieman ja tekee näin tilaa nikamien ja välilevyjen välille ja nivelille.